Røde Kors Landsindsamling 2023

Røde Kors Landsindsamling 2023

Fællesspisning på Sæby Søbad til fordel for verdens udsatte 

Carsten Olsen/Den skaldede kok -Birgit Madsen og Inger Ejstrud fra Røde Kors Sæby byder velkommen til fællesspisning på Sæby Søbad 21. september.

Torsdag den 21.september inviterer Røde Kors Sæby i samarbejde med Carsten Olsen, alias Den Skaldede Kok, til et event med fællesspisning på Sæby Søbad.

Middagen skal ikke alene fornøje ganen, men også rejse midler til at hjælpe udsatte i verdens brændpunkter og herhjemme.

Overskuddet fra fællesspisningen, som starter kl.18, går nemlig til Røde Kors’ landsindsamling. Menuen, som koster 250,- pr. person lyder på forloren hare, gammeldags æblekage, kaffe og te.

”Vi er meget glade for, at Den Skaldede Kok og Sæby Søbad vil danne rammen om fællesspisningen. Udover at nyde dejlig mad, vil man i løbet af aftenen kunne høre om og opleve forskellige Røde Kors-indsatser og aktiviteter, som alle har til formål at støtte op om det nationale og internationale hjælpearbejde,” Inger Ejstrud, næstformand i Røde Kors Sæby.

Således vil aftenen også byde på et kortere foredrag af Kirsten Treebak, som for nylig har været på studietur til Kenya med Røde Kors. Frivillige fra Røde Kors butikken vil stå for et lille modeshow med tøj fra butikken, og lokale nørklere vil vise og sælge blandt andet fine tasker.

”Dertil kommer et lotteri med flotte præmier. Her skal man lige huske lidt kontanter, hvis man vil deltage. Og det håber vi, at mange vil. Vi ser frem til en festlig aften, hvor man kan støtte et vigtigt formål,” siger Inger Ejstrud.

Billetter til arrangementet og spisningen på Sæby Søbad kan købes senest mandag den 18. september i Røde Kors Butikken, Krystalgade 3, Sæby.

Overskuddet fra aftenen går til Røde Kors landsindsamling, som finder sted søndag den 1/10.2023.

Pengene fra indsamlingen går blandt andet til ukrainske børn og deres familier, som mærker krigens rædsler, og katastroferamte børn i Yemen og Afghanistan, der har desperat brug for mad, vand og akut lægehjælp. I Danmark går pengene til blandt andet udsatte familier og børn, der oplever at stå udenfor fællesskabet, fordi der ikke er penge til fritidsaktiviteter.