Kirsten Har Fået Mulighed For At Komme På Studietur -Til Kenya

Kirsten Har Fået Mulighed For At Komme På Studietur -Til Kenya

Test

Røde Kors – Sæby afdelingen har fået mulighed for at sende Kirsten Treebak som er frivillig, på forårets studierejse til Kenya, hvor hun skal opleve nogle af de projekter, som venskabsmidlerne støtter.

Der er afrejse fra Sæby den 20. maj og med ophold i Kenya fra den 21. maj til og med den 28. maj og hjemme i Sæby igen den 29. maj.

Studierejsen giver Kirsten mulighed for med egne øjne at se, hvordan Røde Kors i Danmark arbejder i Kenya. Venskabsprojektet har fokus på de uformelle bosættelser og et bedre liv for unge i slumområderne i Nairobi og Mombasa.

Inden rejsen har Kirsten deltaget i et forberedelsesseminar på Røde Kors’ Landskontor i København, hvor hun blev undervist i humanitære emner, interkulturel kommunikation, m.m.

Når Røde Kors sender frivillige ud i verden, får de information og fakta om Røde Kors’ internationale arbejde. Det er indhold, som de frivillige skal formidle videre til deres lokalmiljøer, når de kommer hjem.

Det primære formål med rejsen er nemlig at sikre, at Røde Kors’ internationale arbejde bliver formidlet i Danmark gennem troværdige frivillige, der på egen krop har oplevet og set det fantastiske arbejde, som Røde Kors gør ude i verden.

De frivillige, der kommer med på en studierejse, kommer efterfølgende helt automatisk på Røde Kors’ foredragsliste, hvor alle har mulighed for at booke en foredragsholder.

https://www.rodekors.dk/foredragsholder