Julefest 2016

Julefest 2016

 

 

 

Først i december mødtes 100 glade mennesker til en festlig juleafslutning, det var en blandet flok, mange nationaliteter var repræsenteret. Som sædvanligt var vi en snes stykker – også en blandet flok – der mødte ind i god tid, nogle gjorde salen klar til festlighederne, mens andre påtog sig køkkentjansen, hele aftenen var der deltagere fra både Sæby og Frederikshavn

Vi havde et stort juletræ, festligt pyntet af børn og voksne. Duoen Jytte og Ole underholdt os hele aftenen med julemusik, så rammerne var bare helt i top!

Allerførst hyggede vi os med æbleskiver, kaffe, te og saftevand, mens der var en livlig snak over og omkring bordene.

Så blev juletræet tændt, og mens Jytte og Ole sang for, gik vi rundt om træet og sang forskellige julesange hvorefter vi legede sanglege med børnene – og ”Nu er det jul igen” rundt i Manegen blev det også til:-)

Så var det tid til pakkespil, vi havde lånt spilleplader af efterlønsklubben, og så gik det bare derudaf, til stor fornøjelse for både børn og voksne, de fleste ved efterhånden hvordan et pakkespil fungerer, at der er nogen der får mere end en pakke – og nogen der ingen pakke får, men alle syntes det er sjovt at deltage

Som de andre år sluttede vi af med risalamande og kirsebærsovs, lige fra første gang vi holdt juleafslutning, har det været en stor succes, efterhånden som vi er blevet flere og flere deltagere, har vi bestemt os til at købe risalamanden – SuperBrugsen hjemmelavede – i flere år blev den lavet af de frivillige.

Til sidst hjalp vi hinanden med at pakke sammen og rydde op, vi var mange om det, så det gik rimelig hurtigt, og vi var enige om, at det havde været en fin og festlig aften!

 

Ruth Christensen

Aktivitetsleder